Magamról

Magamról

15 éve járok az önismeret útján. Sok oldalról közelítettem meg, célom mégis állandó: élni legigazabb lényegemet.
Mindig is meghatározó szerepe volt számomra a nem látható világnak. Veleszületett intuitív érzékelésem mellett sokat tanultam orvos-természetgyógyász-asztrológus anyukámtól.

Kiskorom óta szenvedélyem saját magam és mások minél mélyebb megértése, a megfoghatatlan meglátása. Vonzott az álmok, a művészet, a tudattalan birodalma. 17 évesen indultam el belső utamon, melynek része volt a transzperszonális pszichológia, a család- és rendszerállítás, különböző meditációs technikák, az asztrológia majd asztrozófia és a Theta Healing. A Teremtővel való tudatos kapcsolódás gyökeresen megváltoztatott. Mára megtanultam, hogyan szintetizáljam a különböző forrásokból kapott tudást úgy, hogy hozzáteszem azt az egyedi energiát, ami az én lelkemből fakad.

Történetemről

Mint sokunknak, az én életemben is mélypontok és magasságok váltogatták egymást. Családi mintáim átalakítása, 10 év drog- és alkoholfüggőségének megértése és gyógyítása segítettek lecsendesíteni az állandóan viharos tengert bennem. Társam és 3 gyermekem állandó tanítóim. Tanítanak a női minőségeim felszabadításáról, a határaimról, az áramlásról, a “szeretet cselekvéséről”.

Az életem hatalmas fordulatot vett az önismeret mélyebb terepén járva. Szeretném tudásom veled is megosztani: elkísérlek, mikor keresed a fényt lelked labirintusában. Hiszek benne, hogy megéri mélyre menni. A sötétben ott vannak a gyógyulást hozó erők, melyeket tudatosan használva az élet egy örömteli, felszabadult utazás lehet!

Kapcsolat

Szeretnél többet megtudni a technikákról, amiket használok? Keress bátran!

A beszélgetés ingyenes, Zoomon történik. 15 percben állok rendelkezésedre, ami alatt bármelyik szolgáltatással kapcsolatban kérdezhetsz!

* A foglalás a Calendly rendszerén keresztül történik. Van, hogy a Google spamként kezeli a visszaigazoló levelet.

Szeretnék időpontot

Social media

© 2024 tunderboglarka.com